Ben je opzoek naar manieren om warm te blijven als het buiten koud is? Hiervoor hoef je de verwarming niet op standje tropisch te zetten! Wij zochten de beste manieren voor je uit om toch lekker warm te blijven.

1. Kleed je in Laagjes

Vaak pakken we sneller de dekentjes erbij wanneer we het koud hebben. Nog idealer is om het extra laagje wat we pakken te veranderen in een extra kledingstuk. Trek dus een lekker warm T-shirt aan met daarover heen een groot wollen vest. 

2. Draag Verwarmde Kleding 

Geen zin in het aantrekken van laagjes? Kijk dan eens naar de verwarmde kleding op ziekenhuiswinkel.com, hierin hebben we verschillende verwarmende shirts, truien en andere artikelen. Met een druk op de knop is het voor een langere tijd aangenaam warm. 

3. Lekker Bewegen

Heb je de mogelijkheid om lekker te bewegen? Ga er dan op uit! Maak een lange wandeling of ga een rondje fietsen. Zodra je weer thuis bent ben je lekker opgewarmd. Geen tijd om de deur uit te gaan, maar wel tijd om even een home workout te doen via YouTube? Ga ervoor!

4. Warme Dranken

Schenk voor jezelf een lekker warm drankje in, dan bedoelen we niet direct de glühwein. Een lekkere kop chocomel, thee of sterke koffie warmt je al snel weer op. Zorg dan ook dat je door de dag heen voldoende warme dranken drinkt, pluspunt: veel drinken zorgt voor een stralende huid. 

5. Een Warme Kruik

Pak eens de warme kruik uit de kast. Deze is heerlijk om je handen aan op te warmen of op je schoot te leggen wanneer je aan het werken bent. Een andere goede optie is een hot/cold pack. Dit stimuleert ook de doorbloeding en is spierontspannend. Bekijk de hot/cold pack via ziekenhuiswinkel.com.