Over Ziekenhuiswinkel

Home » Over Ziekenhuiswinkel

Waarmee kunnen we je helpen?

Ziekenhuiswinkel.com is er voor iedereen die medische producten nodig heeft. We hebben een breed assortiment van ademhalingsproducten tot beschermingsmiddelen maar ook een groot assortiment aan verwarmende kleding. Heb je vragen over medische producten? Dan bieden we je graag een helpende hand aan. Mocht het medische product wat je zoekt niet aanwezig zijn in onze webshop? Dan horen wij dit graag en helpen we je ook hierin graag verder.

Wat zijn de voordelen van Ziekenhuiswinkel.com? 

Bij ons kunnen niet alleen de grote ziekenhuizen medische artikelen bestellen, maar juist de kleine ondernemingen of particulieren. Dezelfde topkwaliteit welke wordt geleverd in ziekenhuizen, maar dan in kleine aantallen tegen de meest scherpe tarieven. Ideaal voor een kleine praktijk, privékliniek of voor de thuissituatie.

Wanneer u bij ons besteld ontvangt u de bestelling binnen 1-3 werkdagen bij u thuis. Wij leveren uw pakket standaard met UPS, zodat wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid aan u kunnen bieden. Wanneer uw pakket onderweg is kunt u dan ook gemakkelijk het pakket van deur tot deur volgen.

Wie zijn wij?

Ons moederbedrijf AllMedical bv. levert een uitgebreid compleet medisch assortiment van medisch verantwoorde producten aan ziekenhuizen, verpleeghuizen & privéklinieken. Om de vraag naar kleine aantallen te beantwoorden is ziekenhuiswinkel.com ontstaan.

Ons team achter ziekenhuiswinkel.com bestaat uit een kleine groep van gedreven specialisten. Met hun brede kennis over medische producten beantwoorden ze graag uw vragen en denken ze met u mee.

Met vriendelijke groet,

Team Ziekenhuiswinkel.com

info@ziekenhuiswinkel.com
030 – 6705984

Han Franssen, CEO