Verzenden en retourneren

Home » Over Ziekenhuiswinkel » Verzenden en retourneren

Controleer direct wanneer je jouw bestelling ontvangt of je ook daadwerkelijk de door jou bestelde artikelen hebt ontvangen. Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen je dan adviseren wat te doen en helpen het probleem op te lossen.

Artikelen die ogenschijnlijk gebreken vertonen dienen binnen veertien (14) dagen geretourneerd te worden, inclusief originele pakbon en factuur. De artikelen zijn verzegeld en zullen alleen voor retournering in aanmerking komen, wanneer de originele verzegeling niet aangebroken is. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Wanneer je een klacht of retour zending hebt, of je wilt zich op je herroepingsrecht beroepen. Dien je eerst contact op te nemen met onze klantenservice, zij zullen de desbetreffende klacht, retour of herroeping behandelen en aangeven hoe dit verder afgehandeld zal worden.

Retourneren is alleen mogelijk na het aanmelden van een retourzending. Je kan alleen daadwerkelijk gebruikmaken van het herroepingsrecht indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de originele verpakking geretourneerd worden.

De betaalde aankoopprijs zal binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen (in ongeschonden staat) gecrediteerd worden. Ongefrankeerde of rembourszendingen worden NIET in ontvangst genomen.

Wij hebben geen retouren balie, alles wordt uitsluitend afgehandeld via onze klantenservice.